Om Solaflex

Solaflex er et privateid selskap med lokaler i Fredrikstad i Østfold. Vårt hovedområde er hele Østfold, Oslo og Akershus. Vi sender også varer rundt i hele Norge gjennom leverandørens avtaler hos Schenker, Bring og Tollpost. Leverer for det meste til privatpersoner  men også anbud på større prosjekter.

Gjennom mye arbeid gjennom årene har vi kunnet etablere et forhold til de leverandører vi mener er de beste på sitt felt innenfor solskjermingsbransjen i Europa.
Det er meget viktig for oss at kvalitet står i toppsjiktet av våre prioriteringer. I tillegg til at våre priser ut til dere sluttkunder skal være blant det absolutt beste på markedet.

Ved å ha disse målene har Solaflex kunnet markere seg som et godt og seriøst foretak i solskjermingsbransjen.

På innvendig solskjerming har Solaflex AS kunnet posisjonere seg til å bli blant de største privateide foretakene på østlandet.
Solaflex AS satser spesielt mye på innvendig solskjerming fordi vi ser idag at det er tilnærmet ingen foretak i Norge som har en genuin og spisset kompetanse på dette området. De fleste bruker det dessverre kun som supplement. Ved å kunne tilby spisset kompetanse, gode produkter og priser av det beste, så har Solaflex kunnet levere løsninger på diverse store prosjekter.

Solaflex AS har levert blant annet:
-Alt av innvendig solskjermingsløsninger til kommentatorboksene og presse-senteret rett før VM i Holmenkollen 2011.
-Alt av innvendig solskjermingsløsninger til Kulturetaten i Oslo Kommune.
-Alt av innvendig solskjermingsløsninger til store foretak som CapGemini, ABB, Ila Fengsel avd Oslo, Megaflis Hovedkontor, Nemi Forsikring kontor Lillestrøm og Oslo + mye mer.

Dette gjør at mange privatkunder og firmaer på Østlandet velger Solaflex AS som foretrukne forhandler av solskjermingsprodukter.

Vi har et stort apparat av leverandører som gjør at det aller meste av både innvendig og utvendig løsninger kan skaffes.
I tiden fremover kommer Solaflex AS til å satse på utvidelse av sitt marked. I første omgang kommer det til å omhandle de største byene på Sørlandet.